Lid worden van V.V.Kuinre?

De ledenadministratie wordt gedaan door de secretaris (Klaas Snijder). Dit betekent dat alle zaken die hiermee te maken hebben aan hem doorgegeven moeten worden.

Nieuwe leden

Wil jij lid worden van v.v.Kuinre, dat kun je hier vanaf de website het aanmeldingsformulier downloaden. Tevens liggen deze formulieren ter beschikking in de kantine. Wanneer je dit formulier hebt ingevuld, dien je deze in te leveren bij de secretaris.

Download hier het inschrijfformulier.

Contributie

Contributie wordt per maand geÔncasseerd. Leden worden verzocht per automatische incasso te betalen. De contributiebedragen zijn per 1 januari 2013 vastgesteld op:

- Pupillen 5 t/m 12                   Ä6,50 per maand

- Junioren 13 t/m 18                Ä7,50 per maand

- Senioren 19 jr en ouder         Ä14,00 per maand

- Donateurs                             Ä11,00 per maand

- Steunend lid                         Ä2,00 per maand

Wijzigingen en beŽindiging lidmaatschap

Leden die hun lidmaatschap willen beŽindigen of hun gegevens willen wijzigen dienen deze schriftelijk (voorzien van handtekening) door te geven aan de secretaris (Klaas Snijder, vvkuinre.secretaris@hotmail.com). Dit dient te geschieden voor 1 juni (het einde van het seizoen). Bij tussentijdse beŽindiging van het lidmaatschap loopt de contributie nog tot het eind van het seizoen door, aangezien wij ook financiŽle verplichtingen hebben richting de KNVB.

Het lidmaatschap opzeggen bij je leider of het kantinepersoneel is dus niet geldig!