Wedstrijdverslag Willemsoord 1 - Kuinre 1 19-05-2016

Allereerst ons B 1-team feliciteren met het kampioenschap.

Selectie, Tonny, begeleiding, en trainer Gerardus onze felicitaties geniet van het mooie succes.

Kuinre 1 moest de laatste wedstrijd aantreden tegen Willemsoord (nr 5 van de ranglijst). Helaas viel deze wedstrijd gezamenlijk met ons jaarlijkse 6 tegen 6 toernooi. Er is van alles geprobeerd om de wedstrijd te verplaatsen, maar vanwege eventuele nacompetitie-kansen voor Willemsoord is dat helaas niet gelukt. Alle wedstrijden moesten gelijktijdig gespeeld worden.

Kuinre begon met de volgende elf:

Hans Bouma; Patrick Versluis, Jan Bouma, Klaas Snijder, Richard Versluis; Robert Jan Bouma, Sander Pit, Mark Jonkers; Danny Uitbeyerse, Arnold Koole, Johannes Kroes.

Als wissels waren mee: Rick Boerstra, Mart Hendriksen en Jan Mulder.

Afwezig: Jan Aris Goed (blessure) en Franck de Vries (weekendje weg)

De eerste helft was het duidelijk dat Willemsoord de betere ploeg was. Het was voornamelijk tegen houden voor Kuinre. De rust werd behaald met een brilstand.

Dat het voor Kuinre een moeilijke taak zou zijn om een punt mee te nemen na Kuinre, bleek wel na twee fraaie vrije trappen en een goal van spits Henrico Greven. Willemsoord won dan ook verdiend met 3-0.

Zo eindigde Kuinre op de 10e plaats met 26 punten uit 26 wedstrijden Doelsaldo 43 voor en 55 tegen.

ALLE supporters dank voor jullie steun en aanmoedigingen.

Tot ziens in het nieuwe seizoen!