Wedstrijdverslag V.V. Kuinre 1 - Willemsoord 1 (1-0) 12-09-2016

V.V. KUINRE - WILLEMSOORD 1-0.

Scheidsrechter Pit, floot een prima wedstrijd.

OPSTELLING: 1:4:4:2

Hans Bouma, Rick Boerstra ,Klaas Snijder, Mark Jonkers en Franck de Vries.

Richard Groenestege, Sander Pit, Jan Mulder en Patrick Versluis.

Mart Hendriksen en Johannes Kroes.

Wissels : Robert Jan Bouma, Arnold Koole en Rick Mulder.

Het 3 tal viel in en deelde mee in de overwinning.

Geblesseerden: Jan Aris Goed, Ruud van der Hengel en Richard Versluis.

Jan Bouma zat nog een schorsing uit.

Nieuw bij de selectie Bonne Sikma woonachtig in Ens. Wij wensen Bonne, veel speelplezier toe.

Vandaag gestart met een 1-0 overwinning op de nr 4 van vorig jaar Willemsoord. Mart maakte in de 25e minuut na een solo net over de middenlijn knap de 1-0 en werd de matchwinner. De eindpass van Johannes was uitstekend in de loop van Mart. Een pegel van Sander in de 2e helft spatte op de lat uiteen..Balbezit was voor beiden ploegen een plaaggeest, toch was Kuinre de betere ploeg en won DIK verdiend. Met name in het laatste kwartier had de ploeg de wedstrijd op slot moeten gooien. Maar spits Arnold, kon op weg naar het doel het netje niet vinden. Daardoor hing een gelijkmaker altijd in de lucht. Als team hebben we het verdedigend uitstekend gedaan. Mark hield spits Ronnie Berkenbosch, al honderden doelpunten achter zijn naam van het scoren af. Dan ben je toch al snel de Mann off the match.

DANK aan de vele supporters wij zijn er blij mee.

André Woudsma vlagde weer als vanouds eerlijk en scherp.

Na afloop veel gezelligheid met elkaar, twee teams die de 3e helft volop vierden... DANK... Willemsoord & VV Kuinre. EEN mooie opsteker, al moet ik wel zeggen dat onze tegenstander van trainer maatje Martijn de Vries, veel kwaliteit is kwijtgeraakt. Het grote nadeel rondom een grote stad als Steenwijk. Maar dan nog je zal het zelf moeten doen, dus missie geslaagd!!

Het debuut van Richard Groenestege, hij gaat voor een plek in ons 1e, ook Rick Mulder debuteerde en laat zien er aan te komen.

Op naar de Blesse in mijn optiek een kampioenkandidaat heeft nu 4 punten uit 2 duels.