Wedstrijdverslag van de reporter: V.V. Kuinre - Vilsteren 18-11-2017

Na het verlies tegen Scheerwolde stond voor Kuinre wederom een wedstrijd op het programma waar punten gepakt moesten worden. Vilsteren reisde na een lange reis af na Kuinre. Een ploeg die meedraait in de sub-top. Vorig jaar was Kuinre zeer gewaagd aan deze tegenstander. Destijds eindigde Vilsteren als vierde en één punt erachter eindigde Kuinre op de vijfde plaats.

Opstelling: Hans Bouma - Ruud van den Hengel, Jan Aris Goed, Jan Bouma, Patrick Versluis – Sander Pit, Mark Jonkers, Richard Groenestege, Jan Mulder – Mart Hendriksen en Arnold Koole

Wisselspelers: Rick Boerstra, Johannes Kroes, Jeffrey Uitbeyerse

Afwezig: Rick Mulder, Franck de Vries, Arjan Vogelaar, Bonne Sikma, Evert Meijer

Kuinre speelt in de 1-4-4-2 opstelling

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd strijd Kuinre vol voor de tweede bal. Een taak die werd meegegeven door TrainerT Joop van den Berg. Het spel was verder goed maar toch kwam Vilsteren op voorsprong via een corner. Nota bene de 2e bal was dit keer voor Vilsteren en werd binnengeschoten door Vilsteren. Helaas betekende dit vervolgens ook een 0-1 ruststand.

In de tweede helft speelde Kuinre aanvallender en via een lage voorzet kwam Kuinre op een 1-1 stand. Arnold kon de bal laag binnenschieten en zo loont de trainingsarbeid van de laatste weken. Naast deze gelijkmaker kwam er vervolgens een soortgelijke kans alleen deze bal werd er uit getikt door de doelman van Vilsteren. Kuinre bleef echter op zoek naar de voorsprong, deze kwam vervolgens in de 85e minuut. Sander Pit krulde de bal op prachtige wijze in de bovenhoek en zo stond er een voorsprong voor Kuinre op het bord. Kuinre was dichtbij de overwinning, Vilsteren kwam via een ongelukkig moment op gelijke hoogte in de 91e minuut. Een bal die richting het Kuinderbos had moeten worden geschoten werd onderschept door Vilsteren. Na een prima actie werd deze fout helaas afgestraft en zo stond er een 2-2 eindstand op het bord.

Helaas was er geen overwinning, Kuinre was er dichtbij maar na vele nederlagen kon er eindelijk weer een punt worden bijgeschreven. Deze wedstrijd biedt vertrouwen voor de toekomende wedstrijden aangezien het spel weer prima was. Niels Ensing was pupil van de week en constateerde dat Kuinre bij vlagen goed speelde. Henk de Boer wordt bedankt voor het vlaggen. Volgende week staat de voor Kuinre altijd lastige wedstrijd tegen Wapserveen op het programma.

Radioverslag van de TrainerT: http://luister527.nl/mediatheek/audio/23477259/muziek-amp-sport-interviews/85635444/joop-van-de-berg-een-gelijk-spel-was-ook-een-verhouding-die-terug-was-te-zien